6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI POČETAK: Vujadin Savić se vraća u startnih ’11’!

Objavljeno: 28.06.19 u 19:00

Činilo se da će Vujadin Savić ovog leta napustiti ‘Marakanu’, ali je popularni ‘Giška’ pred novim početkom.

Na početku priprema generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da su Vujadin Savić i Filip Stojković dobili odrešene ruke da napuste klub. Zvaničnih ponuda nije bilo, a ni Vujadina Savića u startnim postavama od meča sa Čukaričkim do prijateljskih utakmica u Austriji protiv Vindišgarstena, Kluža i Apolona. Ruku na srce protiv Rumuna je ušao u drugom poluvremenu i Zvezdi je doneo remi. Ipak, da nešto nije bilo u redu govorilo je to da mu je uzeta kapitenska traka i data Marku Marinu, a on nije ostao ni zamenik.

Ipak, dobrim radom i verovatno razgovorom sa trenerom Vladanom Milojevićem, Vujadin Savić je zaslužio novu šansu. Jedan od nosilaca igre Crvene zvezde u prethodne dve sezone naći će se u startnoj postavi protiv Zenita. To znači da bi trebalo da zauzme mesto štopera i u dvobojima sa Suduvom. Sastav Crvene zvezde sutra bi trebalo da bude:

Popović – Gobeljić, Savić, Milunović, Rodić – Jovančić, Ivanić, Marin, Jevtović, Ben – Boaći.

Zvezdi se danas na pripremama priključio mladi reprezentativac Srđan Babić, dok se polako u ritam vraća i oporavljeni Radovan Pankov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogledajte ko nam se priključio! Emocija!❤️ 🔴⚪️ #crvenazvezdafk #czv #fkcz #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Na tragu informacije iz Vindišgarstena: Mirko Marković

0
0

6 Komentara

  1. “dobrim radom i verovatno razgovorom sa trenerom Vladanom Milojevićem, Vujadin Savić je zaslužio novu šansu”! Ovo je sjajna vest! Znao sam da će Vujadin odbiti sve te primamljive ponude kojih je bilo pregršt i da će ostati da pomogne Zvezdi! Njemu novac nije najvažniji, jer on igra iz ljubavi prema Zvezdi! Ključan deo rečenice je da je Vujadin zaslužio novu šansu posle razgovora sa trenerom Vladanom Milojevićem, jer posle tog istorijskog razgovora, Vujadin je odmah postao neuporedivo brži! Došle su mu brzina I znanje na volšeban način, posle razgovora sa Milojevićem! Milojević je tu imao presudnu ulogu, on je pomoću svojih nadprirodnih mogućnosti od jednog neupotrebljivog igrača, pomoću spiritističkih trikova, dobio vrhunskog štopera! Bravo za Milojevića!

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo Dejane, zaista ti je pitanje na mestu! Verovato su razlog one istorijske utakmice u grupnoj fazi LŠ kada je Stojkovič onako briljantno igrao, pogotovo u dve utakmice sa PSŽ I ne razumem zašto je Milojević stavio Gobelju?!

      0
      0
      Odgovori
  2. Omg zivi od tatine slave otakd su otisli Degenek i Le Talek covek pojma nema nema ni ponuda jedna sa njim a dok drugi idu Meleg i Vulic u Radnicki ostaju ovakvi sa Casusicem u paketu al mislim da nije tek tako sklonjen da je bilo tu nesto

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako vas nije sramota Milojević je menadžerski trener, uvek znaš koji igrači igraju, ogrešili ste se o ovom divnom čoveku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter