2
Domaći fudbal

Fudbal EURO 2020 Qualifiers-Okupljanje reprezentacije pred mec sa Ukraine Ukrajina Stara Pazova,03.06.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NENAD BJEKOVIĆ: Blizu je odluka, Srbija dobija novog selektora!

Objavljeno: 28.06.19 u 13:48

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković najavio je što skoriju odluku ko će nastaviti da vodi ‘A’ reprezentaciju, ali i mladu selekciju Srbije.

U razgovoru za ‘Novosti’ operativac FSS je otkrio da se uveliko kradi na dovođenju novog selektora i da će njegovo ime uskoro biti poznato javnosti.

– Nismo u situaciji koja je jednostavna, to je činjenica. Ali rešenje za svaku situaciju postoji, pa tako i za ovu. Što se tiče ‘A’ tima i selektora, takođe će vrlo brzo biti poznato ko će naslediti Mladena Krstajića – izjavio je Bjeković.

Navodno je kod Radomira Antića prepreka to što vuče suspenziju još iz 2010. godine, pa ne bi mogao da vodi prvu sledeću utakmicu, a to je upravo protiv Portugalije u Beogradu početkom septembra.

Nije Bjeković zadovoljan ni kad je u pitanju rezultat mlade selekcije na EP u Italiji i San Marinu, koji je završila sa sva tri poraza i gol razlikom 1:10. Selektor Goran Đorović još uvek je na svojoj funkciji.

– Očigledno da se negde podbacilo u pripremi za to takmičenje. To bi u ovom trenutku moglo da bude jedno od logičnijih objašnjenja. Imaćemo detaljniji uvid posle izveštaja Đorovića koji je, kako je i sam rekao, preuzeo odgovornost za učinak na EP. Odluku o selektoru Goranu Đoroviću donećemo uskoro, možda već do kraja ove nedelje – rekao je Bjeković.

0
0

2 Komentara

  1. Нама ће бити боље када и људи који доносе одлуке буду сносили одговорност за своје грешке. Кокеза смени Муслина, постави Крстајића, доживимо фијаско на СП, он сада мења и Крстајића, поставља другог. Исто се понавља и са Ђоровићем…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter