0
Fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

KOPA AMERIKA: Argentina zakazala finale pre finala sa Brazilom (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.19 u 23:10

U drugom četvrtfinalnom meču Kopa Amerika Argentina je sa 2:0 (1:0) savladala Venecuelu i zakazala polufinale sa domaćinom Brazilom.

Nisu se ‘gaučosi’ namučili protiv Venecuele. Razlog tome je sigurno brzi prvi gol koji je načeo protivnika. Argentina je do vođstva mogla već u 3. minutu kada je Aguero sjajno šutirao, ali je golman Farinez bio na mestu.

Argentina je povela u 10. minutu, korner sa leve strane izveo je Mesi, loptu je na volej uhvatio Aguero, ona je na petercu pogodila napadača Intera Martineza i završila u golu – 1:0. Samo tri minuta kasnije ‘gaučosi’ su tražili penal, sudija Roldan se konsultovao sa VAR sobom, ali jedanaesterca nije bilo.

U 20. minutu Ernandez je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, Argentinci su ponovo tražili penal, ali ponovo ništa. Traženje penala je nastavljeno sedam minuta kasnije, sada su ga tražili Venecuelanci, ali ponovo ništa.

Šansu za gol ponovo smo videli tek u 48. minutu kada je Martinez šutirao i pogodio prečku. U 66. minutu Venecuela je opet tražila penal, ali je sudija Roldan odlučio da ne svira jedanaesterce. Argentina je pitanje pobednika rešila u 74. minutu kada je Aguero šutirao sa ivice kaznenog prostora, golman Farinez je očajno intervenisao, a Lo Selsu nije bilo teško da pogodi – 2:0.

Tako je Argentina overila pobedu i plasirala se u polufinale Kopa Amerika, a rival u ‘klasiku’ biće domaćin Brazil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter