2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAKVA VEST IZ PODGORICE: Sjajni ‘košgeter’ i plej postao slobodan igrač!

Objavljeno: 28.06.19 u 17:47

Budućnost je dovela dva pojačanja u samo 48 sati, ali je danas ostala bez jednog od svojih najboljih u prethodne dve sezone.

Jedan od najboljih igrača ABA lige je slobodan. Nemanja Gordić raskinuo je ugovor sa podgoričkom Budućnosti. Šampion ABA lige iz prošle sezone se zahvalio sada već svom bivšem igraču.

– KK Budućnost Voli se ovim putem najiskrenije zahvaljuje Nemanji Gordiću na svim uspesima koje je klub zajedno sa njim postigao, od čega će zlatnim slovima ostati zapisano da je bio MVP u sezoni kada je klub postigao najveći uspeh u istoriji. Uvek ćeš biti deo plavo bele porodice – stoji u saopštenju Podgoričana.

Nema sumnje da će Nemanja Gordić biti pravi magnet za učesnike ABA lige. Već se spekuliše o njegovom povratku u Cedevitu, tačnije sada u dolazak u bratski tim Olimpija Cedevita. Pominje se Partizan, ali to nije realno ako se zna prošlost dve strane…

Nemanja Gordić ima 30 godina, a u karijeri je igrao za Budućnost, Lotomatiku, Azovmaš, Partizan, Igokeu i Cedevitu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter