0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

DRUGI DEO PRIPREMA NA ZLATIBORU: Radnik iz Surdulice sutra protiv Radnika iz Bijeljine

Objavljeno: 28.06.19 u 13:21

Radnik je na Zlatiboru započeo i drugi deo priprema za predstojeću sezonu Superlige Srbije.

Da je uspešno realizovan deo priprema u Surdulici, petnaestak dana od dana okupljana starih i novih igrača, pokazuje i zadovoljstvo novog šefa stručnog štaba Slaviše Božičića.

– Zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema. Sve moje zahteve igrači su besprekorno sproveli na treninzima. Zadovoljan sam radom kako pojedincima, tako i čitavim kolektivom. Ovde na Zlatiboru ćemo najviše da radimo na taktičkom planu i uigravanju kroz trenažni proces.

Za period boravka ekipe Radnika na Zlatiboru planirano je odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica. Prva je zakazana za subotu, 29. juna od 18 sati, kada će Radnik odmeriti snage sa istoimenim klubom iz Bijeljine.

Drugi kontrolni meč zakazan je za drugi dan jula sa FK Sutjeska, a treću utakmicu Radnik će 4. jula odmeriti sa ovogodišnjim povratnikom u elitni rang takmičenja, ekipom Javora iz Ivanjice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter