1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘REAL’ SE UZDA U ZVEZDU: Posle Melega, Radnički želi još jednog fudbalera šampiona Srbije!

Objavljeno: 27.06.19 u 00:00

Dejan Meleg blizu je dresa ‘Reala sa Nišave’, ali neće biti jedini igrač koji bi iz Beograda autoputem mogao za jug Srbije.

Vest jutra je bila da bi ‘zlatni orlić’iz Litvanije Dejan Meleg mogao karijeru da nastavi u niškom Radničkom. Tako bi kreativni vezista sebe mogao da dokaže u kvalfikacijama za Ligu Evrope i pomogne Nišlijama da odbrane titulu vicešampiona Srbije. Dejan Meleg se još uvek nije izjasnio povodom ove ponude.

Kako HotSport nezvanično saznaje, Radnički je Zvezdi uputio još da zahteva za pozajmicu igrača. Bliža realizaciji je opcija da levi bek Stefan Hajdin, na kog Vladan Milojević ne računa, nije ga vodio na pripreme, godinu dana provede na ‘Čairu’. Odluka je na igraču, a Crvena zvezda je izrazila spremnost da Hajdin napusti Beograd.

Na listi želja Radničkog je i Miloš Vulić, ali mladi vezista koji je zimus stigao iz Napretka nije voljan da napusti ‘Marakanu’, iako bi mu to možda bilo pametno zbog oštre konkurencije u slučaju dolaska Hosea Kanjasa.

Među crveno-bele se vraća i Milan Pavkov.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Kakav Kanjas??? Kakav Tomane?
    Ko je još čuo za isluženig veterana?
    Dati šansu mladima: Vuliću, Gordiću, Jokoviću, Nikoliću, Stanojevu, kakvi bakrači stranci niskopozicionitani!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter