4
Domaći fudbal

POTPISAO: Zvezda objavila da je završen transfer još jednog igrača (FOTO)

Objavljeno: 27.06.19 u 21:22

Ono što je HotSport najavio pre dva dana, danas je dobilo svoju zvaničnu potvrdu.

Crvena zvezda je objavila da je Osman Marong njen novi fudbaler. U pitanju je momak koji je prethodnu sezonu proveo u Trajalu, a na ‘Marakanu’ stiže kao zalog za budućnost.

Procenjeno je da mu je potrebno ‘kaljenje’, pa će Marong sledeću sezonu odigrati u dresu Zvezdine filijale, ekipe Grafičara.

Javnosti ga je predstavio i sa novajlijom se slikao Aleksandar Luković, novi pomoćnik Mitra Mrkele u sportskom sektoru Crvene zvezde.

0
0

4 Komentara

  1. Kakve promašaje rade ovi nezasiti predatori koji vode Zvezdu u propast! Ovaj kandidat za “kapitalca” će nažalost dobiti prednost pred našim mladim školovanim igračima! Sve isto samo njega, tj., uspeha sa ovim drugorazrednim afričkim “kapitalcima” nema! Ali, neće ni afrički “kaptalci” još dugo , poći će zajedno u paketu sa ovim profesionalnim grobarima Zvezde, sada kada ispadnemo iz kvalifikacija, zbog loše kadrovske politike i trenera sa niskim kvalitetom znanja!

    0
    0
    Odgovori
  2. SVAKA CAST, OSMANE, TI SI „ZALOG ZA BUDUCNOST“ PECURKANEEE..!!! EEEEtoEtooo .!. XXAAXXAA .!.
    P.S. Pitam se samo sta ga je najjjjvise ‘preporucilo’, mozda neke ‘posebne vestine’, prirodan ‘dar’ tj. ‘talenat’ ILI „IME“ PRADEDOVAAA IM, POGADJA ih U HERC PRAVO….?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter