2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAO POTPIS: Partizan i Ostojić se dogovorili!

Objavljeno: 27.06.19 u 14:56

Junak Partizana iz finala Kupa sa Crvenom zvezdom, Bojan Ostojić dogovorio se sa upravom oko novog ugovora.

Bio je otpisan, a onda je u finalu Kupa Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’ postigao odlučujući gol protiv Crvene zvezde. Tada je najavljeno, a HotSport preneo, da će Bojanu Ostojiću i pored 35 godina biti ponuđen novi ugovor.

Dugo se o tome ništa nije pričalo, a poslednjih dana se spekulisalo da od dogovora neće biti ništa i da će Bojan Ostojić karijeru nastaviti u Vojvodini. Ipak, Miloš Vazura i Bojan Ostojić su se dogovorili i iskusni štoper ostaje u Humskoj do sledećeg leta. Odluku je doneo trener Savo Milošević koji je ocenio da Bojan Ostojić ima šta još da pokaže u crno-belom dresu.

Partizan sada na poziciji štopera ima Dominika Dingu, Igora Vujačića i Bojana Ostojića. Svetozar Marković je na pola puta do Atine, dok bi Strahinja Pavlović mogao u Juventus.

0
0

2 Komentara

  1. Jel imate nameru da kupite nekog stranca? Sta se desava sa onim strancima o kojima se pisalo. I ti Savo i cela uprava ODLAZITE IZ PARTIZANA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter