0
Domaći fudbal

FOTO: FK Debrecin

NAPUSTIO VOŽDOVAC: Trujić ima novi klub!

Objavljeno: 27.06.19 u 11:57

Nikola Trujić je pre šest meseci stigao u Voždovac, ali već ovog leta menja klub, seli se na sever.

Nikola Trujić nije više ‘zmaj’. Nekadašnji napadač Napretka, Partizana i Vojvodine novi je član mađarskog Debrecina. Ugovor je potpisan na tri godine.

– Izuzetno sam zadovoljna uslovima. Daću sve od sebe da opravdam poverenje ljudi koji su me angažovali i pokažem navijačima da mogu da igram bitnu ulogu u klubu koji je sedam puta osvajao državni šampiona i šest puta se okitio peharom Kupa – istakao je Nikola Trujić.

Krilni napadač je u Mađarsku stigao kao slobodan igrač.

– Stigao sam u dobro organizovan klub, pokušaćemo da budemo konkurentni u Mađarskoj, ali pre toga imamo obaveze u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Prvi rival nam je Kukeši iz Albanije, a ako se plasiramo dalje, onda nas u drugoj rundi čeka Roma, što je ogromna inspiracija za svakog fudbalera, pa i za mene – zaključio je Trujić.

Nikola Trujić je u karijeri igrao za Partizan, Teleoptik, Smederevo,Hapoel Ačre, Napredak, Vojvoidinu, Tosno, Boštani i Voždovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter