3
The Best Of

FOTO: STARSPORT

MALO SMEHA: Napravljena parodija na povratak Pavkova u Zvezdu, scena iz filma ‘Ko to tamo peva’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.19 u 15:12

Transfer Milana Pavkova iz Crvene zvezde u Đangsu nije realizovan, igrač nije želeo da prihvati uslove koje su mu nudili Kinezi.

Ta vest nije sigurno obradovala upravu crveno-belih koja je očekivala finansijsku inekciju, ali jeste navijače za koje je Milan Pavkov idol. Momak iz Begeča dobio je podršku navijača na društvenim mrežama, a danas je napravljena i parodija.

Uzeta je scena iz filma ‘Ko to tamo peva’, a glavni junaci su generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i napadač Milan Pavkov. Evo originalne šale koju je napravila stranica ‘Neguj mo srbski jezik’:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LJUDI LJUDI, VRATIA SE PAVKOV! AHAHAHAAHAHAHAHAHA @bosko_perisic AUTOR OVOG REMEGDELA

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

0
0

3 Komentara

  1. ..posle setnje gradom..mali „gan sedi na trotoaru, lupa u neki bubnjic i peva Sinana, 3 m. od njega, lik ‘svira’ na gitari i ocajno ‘peva’ zVEZDASKE ‘himne’, tu je i starac koji ‘svira’ u zurle..zakljucak: „Dobrososli na chmarakkkanu..“.. .!. XXAAXXAA .!. ..loMa parodije, a VISE ISTINE.tj. realnosti…. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter