2
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: ‘Petarda’ na Farskim ostrvima, Priština bez trijumfa

Objavljeno: 27.06.19 u 23:20

Četvrtak je tradicionalno dan za utakmice Lige Evrope, a danas je zvanično počela sezona prvim utakmicama prvog kola kvalifikacija za najmasovnije takmičenje.

Najviše pogodaka videli smo na Farskim ostrvima gde je Klaksvik deklasirao Tre Fiori iz San Marina rezultatom 5:1. U ovom meču nastupila su i dvojica srpskih igrača, Semir Hadžibulić i Deni Pavlović.

Domaćin je slavio uz po dva gola Johansena i Bjartalida, a jedan je dao Sandmael, dok je za goste jedini i utešni pogodak postigao Kompanjo u trećem minutu nadoknade vremena.

Predstavnik tzv. Kosova, Priština, nije uspela da ostvari trijumf na svom terenu, a protivnik je bio tim sa Gibraltara, St. Džozefs.

Tim iz južne srpske pokrajine je poveo u 28. minutu golom Dalkua iz penala, a gosti su izjednačili već nakon tri minuta preko Huanfrija. Ispostavilo se da je već tada bio postavljen konačan rezultat prvog susreta u ovom dvomeču.

Kvalifikacije za Ligu Evrope, 1. kolo:

četvrtak

Beri Taun – Kliftonvil 0:0
Progres – Kardif Metropolitan 1:0
Klaksvik – Tre Fiori 5:1
Sant Hulija – Evropa 3:2
Balismena junajted – Runavik 2:0
Priština – St. Džozef 1:1
La Florita – Engordani 0:1

0
0

2 Komentara

  1. A što Priština sa zvezdicom majke ti? Još malo ćeš na burek stavljati zvezdicu… Nr piše država niti bilo šta slično.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter