10
Evroliga

Dileme više nema, Partizan naredne sezone neće igrati u Evroligi,  već u Evrokupu, odluka je Borda Evrolige na današnjem sastanku.

GROBARI BESNI: Nisu lako prihvatili odluku Evrolige, stižu reakcije i iz inostranstva (TVITOVI)

Objavljeno: 27.06.19 u 20:29

Dileme više nema, Partizan naredne sezone neće igrati u Evroligi,  već u Evrokupu, odluka je Borda Evrolige na današnjem sastanku.

To je potvrdio i sam klub iz Humske, koji je na svom Tviter profilu napisao da će igrati u takmičenju koje je zaslužio kroz plasman u ABA j.t.d. ligi.

Navijači su imali šta da kažu na ovu odluku Evrolige.

Nije im lako pala ova odluka, ali su svoje nezadovoljstvo iskazali na dostojanstven način, nadajući se da će baš sledeća sezona biti njihova u kojoj će kroz pobede i titule obezbediti Evroligu.

 

0
0

10 Komentara

  1. „Svako je rodjen da po jednom umre, cast (KKP) i bruka (KKczfmp) zive doveka..“
    -Samo ste se Vi iz crvenogKKzla ‘usudili’ da otpocnete „ZIVOT IZNOVA“, noseci u jednoj ruci (tudj) kofer, a u drugoj (tudj) GRBBB .!. XXAAXXAA .!.
    NISMO ISTI !!! Prezivece KKP i ovo SVE,a posebno ove trojance sa Judom na celu ‘kolone’ !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Vas Tud(ler) kofer je u Aleksandrovcima i tamo vam je ostao,a vas grb je u ZEPTER posudu gde se przi(te) i gde cete izgoreti (mada pece bez ulja i pere se bez vode).A o bru(kanju) ste vi poslednji koji treba da se javite 13 sezone nikad pozitivan skor i tek posle 5 godina presli medu 16najboljih u EL,Zvezda posle dve godine i to sa pozitivnim skorom.Za pet sezona EL duplo vise pobeda nego hrvati iz Humske za 13 godina(sezona).Ajd nazad posiljaocu u Zagrebu i maticnoj drzavi (Hrvatsko) ,eto ima jedno upraznjeno mesto upraznjeno .

      0
      0
      Odgovori
  2. Русија три тима а АБА један?!

    Да нису квалитетнији можда? Или ће бити више гледалаца? Боља атмосфера?

    Јачи су само у финансијама. И то је то.

    Жао ми је комшије. Навијао сам за дерби у ЕЛ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter