0
Domaći fudbal

Novi 'zmaj' sleteo je u Sloveniju, gde se fudbaleri Voždovca pripremaju za početak nove sezone.

VOŽDOVAC SVE JAČI: Na ‘krov’ sleteo bivši igrač Partizana i Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 26.06.19 u 15:35

Novi ‘zmaj’ sleteo je u Sloveniju, gde se fudbaleri Voždovca pripremaju za početak nove sezone.

Ekspedicija FK Voždovac koja je od nedelje u Sloveniji na letnjim pripremama od jutros je jača za još jednog člana, i to kakvog – Miloš Bosančić je potpisao ugovor sa Voždovcem i ekspresno se pridružio novim klupskim drugovima.

Bosančić, koji je jedan od retkih igrača koji su kroz karijeru nastupali i za Crvenu Zvezdu i Partizan, pri dolasku u bazu ‘zmajeva’ u Sloveniji istakao je da je srećan što dolazi u sjajno organizovan klub, da jedva čeka početak sezone i da ga zanimaju samo i jedino – pobede.

– Od prvog trenutka oseća se da dolazim u zdravu sredinu i to sam video na prvim razgovorima sa čelnicima kluba, a i čim sam kročio u hotel i upoznao momke. Kroz razgovor sa Šefom Kokovićem i predsednikom kluba video sam da se prave veliki planovi za sledeću sezonu, i moja je želja da budem deo tih planova i novih uspeha Voždovca. Želim da pomognem mladim igračima, da im budem primer, kako na terenu, tako i van terena i da svi zajedno ostvarimo što bolje rezultate. Sa Voždovcem želim da ostvarim najviše moguće domete, klub ima odličnu organizaciju kao i infrastrukturu i jedva čekam da počnem da radim sa novim saigarčima – rekao je Bosančić.

FOTO; FK Voždovac

O Bosančićevom dolasku biranim rečima izrazio se i Šef struke Voždovca, Radomir Koković, koji je agilnog igrača sredine terena i dočekao u Velenju, bazi ‘zmajeva’ tokom letnjih priprema.

– Svi u stručnom štabu smo zadovoljni što nam se pridružio igrač takvog kalibra kakav je Miloš Bosančić. Nema sumnje da je njegov kvalitet ono što nam je potrebno i da će uz njega i svi ostali igrači biti bolji. Miloš je ozbiljan momak, lider na terenu i definitivno pun pogodak. Ovim transferom dovoljno govorimo o ambicijama kluba u narednoj sezoni, i želimo da pozitivnu energiju koja na pripremama vlada među igračima i mojim saradnicima prenesemo i na teren kada to bude najbitnije – u prvenstvu – rekao je Koković.

Dolaskom u Sloveniju Bosančić se stavio na raspolaganje Radomiru Kokoviću, a prvu priliku da ga vidi na delu, trener Voždovca imaće već sutra kada ‘zmajevi’ igraju prvu kontrolnu utakmicu u sklopu letnjih priprema. Rival će im biti ekipa rumunskog prvoligaša, FK Voluntari, a početak utakmice planiran je za 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter