1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER BUDUĆNOSTI: Ni ja nisam želeo utakmicu sa Partizanom…

Objavljeno: 26.06.19 u 09:22

Budućnost iz Podgorice je juče savladala Partizan u Užicu sa 1:0 u prvoj pripremnoj utakmici beogradskog tima ovog leta.

Posle utakmice trener Partizana Savo Milošević je priznao da je pogrešio što je zakazao jaku proveru protiv Budućnosti u ovom delu priprema dok su noge teške, a forma na niskom nivou.

Isto je istakao i trener Budućnosti, Branko Brnović, inače nekadašnji fudbaler Partizana.

– Ekipa je punom u treningu, noge su teške, plašio sam se da ne bude nekih povreda, ali sve je prošlo kako treba. Lepa pobeda, dobra za samopouzdanje. Sada treba spustiti ekipu, da ne poleti, jer ovo je tek prvi meč na pripremama, a mi se spremamo za ono što nas čeka u Evropi – rekao je Brnović.

Pokušaće da afirmiše mlade igrače i zadovoljan je igrom nekolicine koji su juče bili na terenu Gradskog stadiona u Užicu.

– Zadovoljan sam kako je ekipa igrala u prvom poluvremenu i mladi igrači su dobili šansu od početka. Bakić i Terzić, Bojović je u nastavku pokazao potencijal, ušao hrabro u meč. Sve u svemu lep početak – poručio je Brnović.

0
0

1 Komentara

  1. BRNOVIC JE TRENERCINA
    ZA SAVU. E MOJ SAVO ,MOJ
    AMATERU. SPUSTI SE. JOS
    SI ZELEN ZA TRENERA. IDI
    NEGDE UCI I NEKOG USRECI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter