2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Cukaricki from left Branko Jovicic Filip Stojkovic Vujadin Savic Aleksa Terzic Marko Gobeljic Dejan Joveljic Veljko Simic Slavoljub Srnic Dejan Meleg Beograd, 25.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SA ‘MARAKANE’ NA ‘ČAIR’: Ofanzivni vezista nije dobio šansu u Zvezdi, ali hoće u Radničkom!

Objavljeno: 26.06.19 u 14:47

Nije često beležen slučaj da se desi prelazak igrača iz redova prvaka u tabor vicešampiona Srbije.

Crvena zvezda je Dejana Melega dovela kao veliko pojačanje, ali izdanak škole Vojvodine nikako nije useo da se dokaže i izbori za šansu na najvećem srpskom stadionu.

Od prošlog leta upisao je svega pet nastupa, potom je zimus otišao na pozajmicu u grčki Levadijakos, gde je odigrao dve utakmice više, a sada ide na novu pozajmicu gde se očekuje da će igrati daleko više.

Crvena zvezda je odlučila da Melega ustupi Radničkom iz Niša, koji je tražio upravo takav tip igrača, nakon što su ‘Čair’ napustili Lazar Ranđelović i Petar Grbić.

U Niš stiže kao veliko pojačanje i sigurno će biti jedan od nosilaca igre Radničkog sledeće sezone.

Na tragu informacije – Mirko Marković

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Realno, s’obzirom da se vec dugo prica, da je ova zVEZDANA postala RAZVOJNA filijala radnickom, ipak je FK Radnicki klub sa tradicijom, za razliku od „OVIH“ JUCEOSNOVANIH U „PONOC“ a VEC BI I TITULU iz ’46-tee..nista manje, ALI mnogo vise ili ‘tako nekkkako’…?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Опет ти са фрустрацијама? ‘Ајде прати мало свој клуб ,али колико видим више знаш шта се дешава код нас него у ЈСД ,искрено драго ми је кад то радиш,комтам да си навијач Звезде од малих ногу …

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter