6
Domaći fudbal

PARTIZAN LOŠE POČEO: Crno-beli pogađali okvir gola, a Budućnost mrežu – poraz na startu priprema (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.19 u 20:05

Fudbaleri Partizana u prvoj kontrolnoj utakmici su poraženi od podgoričke Budućnosti rezultatom 1:0 (1:0).

Crno-beli su u Užicu igrali protiv Budućnosti iz Podgorice i nisu dobro počeli, bez obzira što im je ovo prva pripremna utakmica u okviru letnjih priprema za novu sezonu.

Crnogorski tim je slavio sa 1:0, a jedini gol postignut je u 12. minutu. Strelac je bio Perović i to posle centaršuta sa desne strane i odbijene lopte na koju se odlično snašao.

Partizan jeste bio značajno bolji u nastavku meča, ali je efikasnost ponovo bila boljka tima Sava Miloševića. Raspoložen je bio Sejduba Suma, koji je u prvom poluvremenu pokazao veliku želju i za to bio umalo nagrađen pogotkom. Međutim, nije imao sreće i njegov šut sa ivice kaznenog prostora je posle odbitka ostao na prečki.

Lepo je iz slobodnog udarca gađao i mladi Filip Stevanović, ali je lopta otišla tik iznad gola. Fantastičnu priliku za izjednačenje Partizan je imao u 77. minutu kada je Đorđe Ivanović ostao potpuno sam posle velike greške golmana Budućnosti, pokušao je da ga obiđe, ali je pogodio samo stativu.

Do kraja je bilo još nekoliko polušansi, ali je Partizan ipak ostao poražen. Ipak, ovaj početak mogao bi da pruži treneru Miloševiću sliku u to šta njegov tim trenutno može i ima sasvim dovoljno vremena da se sve ispravi tokom priprema u Sloveniji do početka sezone 20. jula.

Partizan – Budućnost 0:1 (0:1)
(Perović 12)

Stadion: Slobode u Užicu.
Sudija: Petar Piper (Čačak).

PARTIZAN: N. Stevanović, N. R. Miletić, Dinga, Pavlović, Šehović. Šćekić, Smiljanić, Lakčević, Suma, S. Jovanović, Ožegović.
Igrali su još: Kljajić, Pešukić, Ostojić, Vujačić, Milosavljević, Stevanović, Zdjelar, Đerlek, L. Pavlović, Stanojlović, Ivanović.

BUDUĆNOST: Dragojević, Vučić, Boljević, Damjanović. Milić. Mirković, Mijić. Terzić, Bakić, Stojisavljević. Perović.
Igrali su još: Striković, Mijović, Mrvaljević, Bojović, Osmanović, Nikčević.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

  1. ..sta bi bilo da op’remo putnjicu s’ „gana.?!…prljavu vodu i ‘ciste’ kri**mose ..!!! .!. XXAAXXAA .!.
    NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Valjak……sjasi sa Save, pljujes na svakom portalu po treneru Partizana, ti nisi grobar……….strah vas zvezdasa od Save je opradan, odrao vas u kupu……i sad mrznja

    0
    0
    Odgovori
  3. SAVO SKLONI SE SA MESTA
    TRENERA. BUDI DIREKTOR
    ILI NESTO DRUGO. VOLIS
    PARTIZAN, ZATO NEMOJ DA
    GA SROZAVAS. NISTA OD
    IGRE. OVO JE SRAMOTA.
    A NIJE TI PRVI PUT.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter