0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

GOLD KUP: Borjan piše istoriju! Dva het-trika u pobedi nad Kubom! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.19 u 09:23

Kanada je u trećem kolu grupe A Gold kupa ubedljivo slavila protiv Kube.

Milan Borjan nije imao mnogo posla sinoć, a ono što je imao odlično je odradio. Kanadski golman je upisao osamnaesti meč bez primljenog gola u reprezentaciji i nedostaje mu četiri meča da obori rekord svih vremena koji je trenutno 22 meča, a rekord drži Pat Ostand.

Džonatan Dejvid doneo je vođstvo Kanadi u 4. minutu. Lukas Kavalini je nakon toga stupio na scenu. Fudbaler meksičkog Puebla imao je odličnu predstavu od 21. minuta. Prvo je Kavalini u 21. minutu uspeo da povisi na 2:0, da bi u 43. minutu još jednom matirao Sančeza, a u zaustavnom vremenu krunisao je odličnu igru het-trikom. Na poluvremenu je Kanada zasluženo vodila sa 4:0.

Već u 50. minutu Junior Hojlet postiže peti gol za Kanadu. U 55. minutu Kavalini je imao priliku da doda još jednu recku, ali je bio neprecizan sa bele tačke. Od 71. minuta Džonatan Dejvid se razigrao, postigao je drugi gol, a u 77. još jedan za drugi het-trik na meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter