1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NOVI ODLAZAK: Biser Partizana oblači crveno-beli dres, tu je i Vučić!

Objavljeno: 23.06.19 u 16:14

Kokir nije dobio pravu šansu da u Partizanu pokaže šta ume, zbog toga je obukao crveno-beli dres, a nije jedini koji je danas zadužio novu opremu.

Ni dolazak Save Miloševića nije mu pomogao da se nametne, te je odlučio da potraži novi klub. Našao ga je, reč je o Vojvodini. Novinare je sa novim pojačanjem upoznao Nikola Lazetić.

– Doveli smo jednog od talentovanijih igrača Srbije. Sve je dogovoreno sa Jovanom Kokirom. Dolazi kao naš igrač, a ne na pozajmicu. Neće više Zvezda i Partizan da uzimaju decu sa Veternika. Mi želimo da pokažemo da od sada to možemo biti i mi ako im pružimo bolje uslove – poručuje Lazetić. 

Nakon četiri godine provedene u Zemunu, u kojem je posebno tokom prošle sezone pružao zapažene partije, novi član „stare dame“ postao je potencijalni mladi reprezentativac naše zemlje Nemanja Vučić.

– Drago mi je i hvala upravi i sportskom direktoru na tome što su mi omogućili da dođem u Vojvodinu. Kada su me kontaktirali, izneli su mi svoje ideje i planove, te mi je drago da će fudbalski klub Vojvodina tako funkcionisati u budućnosti. Brzo smo se dogovorili i siguran sam da ću umeti da opravdam njihovo poverenje. Ovom prilikom, želim da se zahvalim i svom bivšem klubu Zemunu, u kojem sam proveo prelepe četiri godine i u kojem sam mnogo toga naučio – izjavio je Vučić.

Zapratite nas na Instagramu, hvala na poverenju! 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter