0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ISPOVEST BIVŠEG NAPADAČA ZVEZDE: Kako je mogao da završi u Partizanu i zašto nije dobio pravu šansu…

Objavljeno: 22.06.19 u 14:21

Stigao je na ’velika vrata’ u Ljutice Bogdana, ali je još brže izašao na ’mala’.

Bruno Matoš je 2014. godine igrao sjajno u dresu Novog Pazara i zaslužio je pažnju ’večitih’ rivala. Kako je sam otkrio u izjavi za brazilski ’ESPN’, želeo ga je Partizan, ali je ipak završio na ’Marakani’.

– Bio sam jako srećan u Srbiji i malo je falilo da igram Ligu Evrope. Tražili su me Partizan i Crvena zvezda, ali sam na kraju ipak prihvatio Zvezdin poziv – istakao je Bruno Matoš.

Brazilski napadač je u Zvezdu stigao zajedno sa Idanom Veredom i Ugo Vijeirom, ali nije dobio pravu šansu.

– Počeo sam dobro, ali onda me je zadesila povreda koja me je potresla. Da se nisam povredio verovatno bih posle Zvezde igrao negde u Španiji. Tražio sam da idem jer sam video mnogo pogrešnih stvari. Igrao sam dobro, a ispred mene su bili menadžerski igrači. Imao sam ugovor na tri godine, a bio sam jako potišten – otvorio je dušu Matos.

Odigrao je svega sedam utakmica za šest meseci koliko je proveo u Zvezdi.

– Nije igrao mnogo kada sam stigao u Zvezdu, uglavnom je sedeo na klupi. Kada si napadač potrebne su ti lopte kako bi postizao golove

Tada je ’klupu grejao’ sa danas novim napadačem Real Madrida, Lukom Jovićem.

– On je znao da sebi stvori dobre šanse, ali nije mnogo tresao mreže – ispričao je Matoš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter