0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE IZ ŠPANIJE: Partizan završio novo pojačanje u defanzivnoj liniji!

Objavljeno: 21.06.19 u 14:48

Jedan od prioriteta bilo je dovođenje kvalitetnog levog beka i to su crno-beli upravo završili.

Savo Milošević dobio je poverenje uprave kluba, napravio ozbiljan rez i među desetoricom igrača kojih se odrekao, našla se se i dva leva beka, Slobodan Urošević i Nemanja G. Miletić.

U timu je ostao još samo mladi Zlatan Šehović i zbog toga je traženo nešto iskusnije rešenje, a pronađeno je u liku i delu Rajka Brežančića, koji će se vratiti u Humsku nakon devet godina.

Brežančić je izdanak crno-bele škole fudbala, a u prvom timu je upisao samo 15 utakmica. Bio je na pozajmicama u Teleoptiku i Bežaniji, igrao i za Metalac, Čukarički, a potom se otisnuo u inostranstvo gde je igrao za AZ Alkmar i Uesku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vladimir Vuletic ekskluzivno za HotSport najavio novo pojacanje!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Pričalo se da bi levonogi defanzivac mogao da pređe u Malagu, ali se ipak odlučio za povratak u Partizan, sa kojim će potpisati ugovor na tri godine.

On je Partizanovo peto pojačanje ovog leta, nakon što su ugovor  potpisali Dominik Dinga, Aleksandar Lutovac, Periša Pešukić i Igor Vujačić.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter