1
Košarka

SLIKA OD MILION DOLARA: Mario Nakić priprema jednog od najboljih košarkaša za SP (FOTO)

Objavljeno: 21.06.19 u 00:01

Mario Nakić poznat je košarkaškoj javnosti, baš poput njegovog oca Ive Nakića. U žižu javnosti dospeo je talentovani košarkaš kada je krenulo sa licitacijom hoće li igrati za Srbiju ili ne.

Talentovani Nakić za sada se ne oglašava tim povodom, ali vredno radi. Srbija važi za košarkašku zemlju, tako da ima od koga i da uči. Svoje znanje na Nakića prenosti ni manje ni više nego Miloš Teodosić.

MVP juniorske Evrolige koristi  slobodno vreme da trenira sa jednim od najboljih plejmejkera današnjice. Nakić boravi u rodnom gradu, a sa njim i Teodosić koji se priprema za Svetsko prvenstvo u Kini krajem avgusta.

Nakić se na Tviteru pohvalio pratiocima slikom uz kratak opis slike.

Idol – Napisao je Nakić.

0
0

1 Komentara

  1. Mario Nakoc priprema jednog od najgorih igraca koji ce uzeti mesto u timu nekom mladom, perspektivnom igracu, kao npr. Mariu Nakoci. Teodosic je pusac, zivi nesportski, za dve godine u LA nije pokazao ama bas nista. Nije zasluzio da ide sa reprezentacjom u Kinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter