0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

POJAČANJE I MEĐU STATIVAMA: Marko Trkulja je novi ‘zmaj’

Objavljeno: 21.06.19 u 11:03

FK Voždovac predstavio je danas još jedno pojačanje u letnjem prelaznom roku, a ovoga puta opremu iz ekonomata u Zaplanjskoj ulici zadužio je pouzdani golman, Marko Trkulja.

Trkulja je prve fudbalske korake započeo u Crvenoj Zvezdi, i u njoj prošao kroz sve selekcije do prvog tima u kojem je proveo nekoliko sezona. Nakon toga, fudbalski put vodio ga je u Zemun, Spartak iz Subotice i Sinđelić, gde su ga odlične partije na golu beogradskog Prvoligaša preporučile za dolazak na „krov“, a godinu dana je igrao i na Filipinima.

Trkulja ne krije zadovoljstvo dolaskom među ‘zmajeve’ i ističe da je Voždovac jedan od najbolje organizovanih klubova u zemlji.

– Dolazim u jednu sjajnu fudbalsku sredinu i u klub koji je organizovan na zaista zavidnom nivou. Drago mi je što je stručni štab mlad, ekipa je spoj iskusnih igrača i mladih talenata i mislim da je ispred nas jedna uspešna sezona.

Trkulja je već imao prilike da sarađuje sa novim trenerom Voždovca, Radetom Kokovićem, i ne sumnja će i ovoga puta, kao i u Sinđeliću, saradnja biti plodonosna.

– Iskustvo rada sa šefom Kokovićem i njegovim kompletnim stručnim štabom je zaista sjajno. Sarađivali smo u prethodnom klubu i ostvarili zapažene rezultate, i mislim da sada uz još bolje uslove koje imamo na „Krovu“ možemo da uradimo mnogo. U narednoj sezoni cilj je da se klub plasira u plef of, jer zaista mislim da je to ono što Voždovac zaslužuje. Očekuju nas pripreme u Sloveniji i mislim da ćemo tamo „sklopiti kockice“ i postaviti temelje za sjajnu sezonu.

Fudbaleri Voždovca put Slovenije kreću 23. juna i tamo će provesti dve nedelje. Planirano je da Zmajevi odigraju pet prijateljskih utakmica sa ekipama Krasnodara (Rusija), Domžala i Rudara iz Velenja (Slovenija), Botosanija (Rumunija) i Balzanija (Malta)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter