0
Domaći fudbal

Poslednji trening crno-belih pred polazak za Zlatibor doneo je još jedno 'skraćivanje spiska' putnika za šestodnevne pripreme na srpskoj planini.

ODLUKA U POSLEDNJI ČAS: Milošević precrtao još jednog igrača ‘pred ulazak u autobus’! (FOTO)

Objavljeno: 21.06.19 u 13:42

Poslednji trening crno-belih pred polazak za Zlatibor doneo je još jedno ‘skraćivanje spiska’ putnika za šestodnevne pripreme na srpskoj planini.

Ekspedicija Partizana je, prema planu, spakovala kofere za put, odradila jutarnji trening na SC ‘Teleoptik’, a potom se uputila na Zlatibor gde će odraditi šestodnevne pripreme uoči odlaska u Sloveniju na glavni deo.

Na tom treningu doneta je odluka da se sa spiska putnika ipak precrta Musa Nđe, iako je on jutros najavljen kao član tima koji će ići na Zlatibor.

On će ostati u Beogradu gde će trenirati sa ostatkom igrača koji će potražiti novi angažman van Humske i od ponedeljka će trenirati dva puta dnevno u popularnom ‘Zemunelu’.

Jutrošnji trening je ‘slomio’ igrače, jer su mnogi zaspali već po polasku na srpsku planinu, o čemu svedoče slike iz autobusa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter