2
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

NEMCI SIPAJU SO NA RANU: Ozbiljno ponižavanje novog napadača Reala – ‘Ko je je**ni Luka Jović?!’

Objavljeno: 21.06.19 u 10:45

Nemački mediji posle deklasiranja Srbije podsetili su na vrlo lošu partiju Luke Jovića, novog napadača Real Madrida.

Nemačka je u drugom kolu Evropskog prvenstva za mlade bila ubedljiva protiv ‘orlova’ sa 6:1, a trostruki strelac bio je Luka Valdšmit, koji je potpuno u senku bacio imenjaka iz tabora Srbije.

Luka Jović tako se našao na meti kritika navijača na stadionu u Trstu, ali i nemačkih medija. Prestižni ‘Bild’ je ozbiljno prozvao novog napadača Reala, koji je ovog leta plaćen 60.000.000 evra.

– Da vidimo malo šta može momak za koga je Real dao milione Frankfurtu. Jovićeva jedina šansa bila je kada je naterao golmana da preusmeri loptu u korner. Navijači su mu pevali „Jović, Jović, ko je je***Jović“, dok mu je srpska publika zviždala – napisao je danas ‘Bild’.

Ove reči Nemaca ne bi možda bile toliko šokantne da Jović nije blistao prethodne sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Jović se uistinu u prva dva kola, protiv Austrije i Nemačke, gotovo nije ni video na terenu, a utisak bi mogao da popravi u trećem meču protiv Danske, ukoliko bude dobio priliku od selektora Gorana Đorovića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter