0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KREĆE ‘PARNI VALJAK’: Potvrđene promene u timu, igrači na koje se ne računa ostaju u Beogradu

Objavljeno: 21.06.19 u 10:21

Posle prvog dela priprema koji su crno-beli odradili na SC Partizan-Teleoptik Parni valjak se danas seli na planinu Zlatibor u hotel Palisad koji će biti baza prvog tima tokom šestodnevnog boravka.

Crno-beli će kao i prethodnih dana odraditi jutarnji trening u Beogradu podeljeni po grupama da bi oko podneva ekipa od 27 igrača krenula na pripreme.

Igrači na koje se ne računa u novoj sezoni ili koji se nalaze na transfer listi ostaće u Beogradu gde će na sportskom centru raditi po specijalnom programu.

Poznato je da se pored golmana Vladimira Stojkovića koji je dobio duži odmor očekuje i dolazak igrača koji imaju obaveze prema reprezentaciji, a koji će takođe imati poseban režim rada.

Crno-beli će u utorak 25.juna odigrati prijateljsku-kontrolnu utakmicu sa ekipom Budućnosti u Užicu da bi se dan kasnije vratili za Beograd.

Spisak igrača koji putuju na pripreme na Zlatibor:

Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović, Miljan Momčilovićm, Nikola Lakčević, Armin Đerlek i Musa Ndžaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter