8
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League season 2017-2018, First qualifying round 1st leg Crvena Zvezda v Floriana (Malta) Richmond Boakye (L) and Milan Pavkov (R) Beograd, 29.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda dobila zvaničnu ponudu iz Kine za golgetera!

Objavljeno: 21.06.19 u 10:02

Na stolu su 4.000.000 evra na ime obeštećenja, a sada je na potezu rukovodstvo šampiona Srbije.

Sada je loptica u polju Crvene zvezde pošto je, kako saznaje HotSport, dobijena zvanična ponuda od kineskog Đangsu Suninga za Milana Pavkova u kojoj stoji da su spremni za visokog golgetera da izdvoje 4.000.000 evra!

Kineski prvoligaš je pre samo godinu i po dana imao posao sa šampionom Srbije, kada je kupio Ričmonda Boaćija za 5,5 miliona i onda krajem avgusta prosle godine reprezentativac Gane se za 1,5 miliona evra vratio u Ljutice Bogdana.

Pošto je prelazni rok kratak (od 1. do 15. jula) Kinezi ubrzo očekuju odgovor rukovodstva Zvezde, koje nema mnogo vremena da izvaga. Nema dileme da su ponuđeni uslovi odlični, bez obzira što trideset odsto od zarade pripada Radničkom iz Niša odakle je Pavkov došao za 300.000 evra plus procente.

I za igrača je spremna odlična plata i saradnja na dve i po ili tri godine, što je samo stvar dogovora i sitnica u poslu. Na potezu je Crvena zvezda, ali se čini da će ljubimac zvezdaša i dvostruki strelac u istorijskoj pobedi nad Liverpulom otvoriti novo poglavlje karijere u Kini.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

8 Komentara

  1. Ovaj sajt nekima služi za vređanje. Sve sami stručnjaci,svi uzimaju za pravo da ,kao laici,komentarišu rad stručnih ljudi,a s druge strane ne podnose nikakvu kritiku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter