0
Domaći fudbal

PEŠOVIĆ: Zvezda želi da pobeđuje u svim kategorijama, seniorskoj i omladinskim!

Objavljeno: 20.06.19 u 18:00

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je profesionalne ugovore sa dvadesetoricom svojih stipendista.

Jedan od njih je i Stefan Pešović. Talentovani fudbaler koji igra na poziciji levog krila pred sobom ima velike izazove, a iza sebe motiv da postigne uspehe kakve su postigli Dragan Džajić i mnogi drugi igrači Crvene zvezde na toj poziciji.

– Prvo bih se zahvalio direktoru Omladinske škole Draganu Mladenovoiću i mom treneru Slavoljubu Đorđeviću. Hvala celoj upravi koja mi je omogućila da potpišem prvi profesionalni ugovor, velika je čast potpisati za Zvezdu, rekao je Pešović.

U redove Crvene zvezde došao je iz Studentskog grada, odnosno Teleoptika u kome je bio na pozajmici.

– Potpis za zvezdu nosi fantastičan osećaj. Presrećan sam što mi se ostvario dečački san. Sve ovo daće mi podsticaj i motivaciju da još više treniram i radim na sebi. Želim da u sledeći sezonu uđem bolji i spremniji, nastavlja mladi vezista.

Stefan Pešović je rođen 2002. godine, u narednoj sezoni konkurisaće za mlađe Zvezdine selekcije, a ukoliko mu se ukaže prilika sigurno je da će pokušati da se nametne šefu struke Vladanu Milojeviću u toku sezone. Ipak, mladi fudbaler otkriva svoje ambicije.

-Cilj Zvezde je osvajanje domaćeg prvenstva, kupa i ulazak u Ligu šampiona, baš kao i prošle sezone. Takav cilj imamo i u mlađim kategorijama. Želimo da osvojimo ligu omladinaca i ligu mlađih omladinaca, a pored toga i ulazak u Ligu šampiona, rekao je on.

Mladi fudbaler Crvene zvezde nakon toga pohvalio je svoj tim i istakao da veruje da će odličan stručni štab i igrački kadar učiniti sve kako bi Zvezda trijumfalno završila sva takmičenja u kojima učestvuje.

-Lično verujem u moje saigrače i znam da će svako od njih dati svoj maksimum da ponovo podignemo pehad. Mada, uz pomoć naših trenera sve je moguće. Naš trener Slavoljub Đorđević uz pomoć svog pomoćnika Nikole Mitića pripremiće najbolju taktiku da nadigramo sve ekipe, što se kondicije tiče tu je i naš kondicioni trener Igor Delibašić. On će nas kao i uvek do sada na najbolji način pripremati za svaku utakmicu. Kako bismo dali sve od sebe da Zvezdi donesemo pobedu. Ne treba zaboraviti ni trenera golmana Bobana Bajkovića koji će se potruditi da odlično pripremi naše golmane za svaki meč, ističe Pešović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter