0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OSTAJE BEZ ŠĆEKIĆA: Turci ga pustili za siću, sada ga žele nazad!

Objavljeno: 20.06.19 u 17:26

Pre godinu dana pustili su Aleksandra Šćekića Turci za sitan novac u Partizan, sada žele da ga otkupe pišu mediji u turskoj.

Genčlerbiligi je zbog ispadanja iz lige bio primoran da skreše troškove, upravo to je iskoristio Partizan i za ‘bagatelu’ otkupio crnogorskog fudbalera, tada se činilo da je Partizan dobro prošao plativši 100.000 evra za Šćekića.

Klub iz Ankare ekspresno se vratio u prvu litu i uprava je krenula sa akvizicijom pojačanja. Izgleda da je fudbale crno-belih ostavio dobar utisak na turke, te je on jedan od prvih na listi koga žele ovog leta da otkupe. Izgledno je da će do dogovora doći s obzirom da Partizan ima na toj poziciji Sašu Zdjelara, a i sam klub je kao prioritet stavio dovođenje inostranog fudbalera na poziciji zadnjeg veznog.

Aleksandar Šćekić je prethodne godine bio standardan u Partizanu odigrao je 28 utakmica, jednom zatresao mrežu a dva puta asistirao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter