1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKOVIĆ NE PUTUJE: Tri nova imena na spisku, evo ko ide na Zlatibor

Objavljeno: 20.06.19 u 19:18

Ekspedicija FK Partizan će u petak otputovati na Zlatibor, a trener Savo Milošević odlučio je da na put povede 26 fudbalera.

Ekspedicija Partizana u petak će otputovati na Zlatibor trener Partizana objavio je spisak, a neke je iznenadilo ko sve ostaje kući. Ipak, zbog moguće prodaje Svetozara Markovića o čemu je HotSport već pisao spisak putnika je promenjen.

Klub iz Humske će ozbiljno rekonstruisati igrački kadar ovog leta, a na Zlatibor će ipak putovati Armin Đerlek, Bojan Ostojić i Musa Ndžai, koji nisu pominjani u prvoj varijanti.

Podsetimo, Olimpijakos će na račun Partizana uplatiti 1,5 miliona evra za Svetozara Markovića, a moguć je i odlazak napadača Rikarda Gomeša.

Na tragu informacije Mirko Marković.

0
0

1 Komentara

  1. Uh kad skide crnu trojku dva leva i desnog beka Vulićevića, ali kome treba crni ĐeVrlek, i zašto se otpisuje Zakariča,iako je jasno da ga ne miriše. Da neće Suma(nuti), Đevrek i Pantić sa se biju sa Škotima na sredini.A tek ovi dođoši milogorci,pusti menadžeraj radi i dalje.
    VOLIM PARTIZAN!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter