0
Fudbal

FOTO: Printscreen

KOPA AMERIKA: Majstorska asistencija Rodrigeza za trijumf Kolumbije, Mesi i Argentina ne idu zajedno (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.19 u 09:35

U 2. kolu ‘B’ grupe Kopa Amerika u Brazilu, Argentina je još jednom razočarala navijače, ovoga puta remijem protiv Paragvaja.

Kolumbija je izborila plasman u nokaut fazu Kopa Amerika pobedom nad Katarom 1:0. Bilo je to žestoko mučenje čete Karlosa Keiroša da dođe do pogotka, igrale su se ‘viktorije’, ali je golman azijskog nacionalnog tima Al Šeb bio nesavladiv. Ređale su se šanse za Kolumbijce, promašivali su pre svih Zapata i Rodrigez.

Bunker Katrana je probijen u 86. minutu, majsotrska asistencija spoljnom Rodrigeza i nebeski skok Zapate za 1:0. Napadač Atalante se obrukao četiri minuta kasnije kada je izašao jedan na jedan sa golmanom Al Šebom, ovaj stao u mestu, skoro pustio gol, ali je Duvan uspeo da promaši ceo gol.

Kada navijači Argentine pomisle na svoj nacionalni tim i Mesija u njemu – zaplaču! To prosto nije formula za uspeh. Posle razočaravajućeg poraza od Kolumbije 2:0, ‘gaučosi’ nisu uspeli da pobede ni Paragvaj 1:1, s tim da su crveno-beli promašili penal za pobedu.

Paragvaj je poveo u 37. minutu, Almiron je pobegao po levom krilu, vratio loptu na ivicu šesnaesterca, a Sančez pogodio za 1:0. Argentina je do izjednačenja stigla u 57. minutu. Mesi je postigao gol iz penala, a pre toga je Paris skirvio jedanaesterac – 1:1.

Samo pet minuta kasnije Otamnedi je skrivio penal. Paragvaj je imao novu šansu da povede, ali je šut Gonzalesa zaustavio sjajni Armani.

Argentina je u 66. minutu imala poslednju veliku priliju, Martinez je šutirao, a lopta je zamalo preletela preko prečke. Paragvaj je tako stigao do drugog boda posle remija sa Katarom, dok je Argentina na svega jednom poenu. Kolumbija ima šest, a Katar jedan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter