0
Domaći fudbal

TONČEV ZA HS: Veliki klub se postaje igranjem velikih utakmica, 80-ih Hamburg, sada Ajntraht!

Objavljeno: 19.06.19 u 17:03

Fudbaleri Radničkog dobili su najatraktivnijeg protivnika od svih srpskih predstavnika.

U teškoj misiji naći će se Radnički kako bi prošao drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.  Ivica Tončev je žreb za kup ispratio u društvu predstavnika Ajntrahta Filip Reiheom , nakon čega su razmenili iskustva i mišljenja o žrebu, a potom je prvi čovek Radničkog u izjavi za HotSport izneo svoja očekivanja. 

Veliki klub se postaje i vraća se na stare staze igranjem velikih utakmica. Srećan sam što smo izvukli Ajntraht, jer Radnički da bi se vratio na stare staze mora da igra ovakve utakmice. Kada sam se vratio u Niš obećao sam mojim sugrađanima i „Meraklijama“ da će Radnički igrati velike utakmice, nadam se ako budemo prošli prvo kolo. O ovoj utakmici pričaće se dugo, jer ovako veliki klub nije došao još od osamdesetih. Prošli put smo igrali sa Hamburgom, a sada igramo sa Ajntrahtom. Ne bih bio zadovoljan da smo izvukli nekog protivnika za koga bi rekli da je lako. Volim da igramo velike i teške utakmice. Da pokažemo svima da Radnički zna da igra velike i teške utakmice. Nenad Lalatović je već počeo da priprema našu ekipu za izlazak u Evropu. Mislim da ćemo biti jači nego što smo bili prošle godine, poručio je Ivica Tončev. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter