3
Evrokupovi

U Humskoj nemaju dilemu, Škoti ili Velšani se moraju proći.

PRVA REAKCIJA IZ PARTIZANA: Ako želimo da uđemo u Ligu Evrope, ovu prepreku moramo da prođemo

Objavljeno: 19.06.19 u 16:10

U Humskoj nemaju dilemu, Škoti ili Velšani se moraju proći.

U sedištu UEFA u švajcarskom Nionu obavljen je žreb 2.kola kvalifikacija za Ligu Evrope na kojem je Partizan predstavljao Nenad Danilović. Partizan će igrati protiv pobednika dvomeča Konahs iz Velsa i škotskog Kilmarnoka.

– Moram da priznam da sam očekivao jača imena, jer je drugo kolo imalo par ‘mina’ – počeo je svoje izlaganje šef stručnog štaba Savo Milošević tokom izvlačenja žreba.

– Ipak, ne mogu da kažem da imam strah od bilo koga. Ako želimo da igramo Ligu Evrope moramo da prođemo i ovakve protivnike. Najvažnije je da se mi pitamo u ovim mečevima. Moglo je bolje, a moglo je biti i lošije.

Prvotimci Partizana u petak 21.juna pripreme nastavljaju na Zlatiboru gde će ostati do 26.juna.

– Na Zlatiboru očekujem skoro kompletan tim,biće nekih noviteta, ali otom potom. Malo je vremena za odmor i pripreme. Većina igrača iz inostranstva tek počinje da razmišlja o promeni kluba, a mi moramo mnogo ranije o svemu da razmišljamo zbog ranijeg završetka naše lige. Teško je uklopiti igrače za tako kratak period. Igrače koji su sa reprezentacijom ćemo posebno pripremati – istakao je Milošević.

Mečevi 2. kola kvalifikacija su zakazani za 25. jul i 1. avgust. Partizan gostuje u prvoj utakmici kvalifikacija za LE.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter