0
Košarka

KAKVA LUDNICA U ‘BLAUGRANI’: Kampaco se okliznuo, Real promašio zicer za pobedu – Pešić i Barsa preživeli (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.19 u 23:31

Barselona je smanjila vođstvo Reala u finalnoj seriji na 2:1 pobedom od 78:77 u svojoj dvorani.

Barselona je prethodnu utakmicu izgubila u Madridu na nesrećan i gotovo neverovatan način, a sreća joj se osmehnula u trećem duelu, zbog svih dešavanja u poslednjih deset minuta.

U završnicu i poslednji napad Reala se ušlo sa rezultatom 78:77 za Barsu, Fakundo Kampaco je probio prvu liniju odbrane, krenuo na obruč, ali se okliznuo.

Lopta mu je gotovo ispala, ali je se nekako dokopao Trej Tompkins, koji je imao čist zicer na polaganju, ali mu se ruka skratila i nije uspeo da pogodi čime bi doneo titulu Madriđanima.

Barselona se tako spasila i produžila finalnu seriju, u petak će se ponovo igrati u ‘Blaugrani’, a eventualna ‘majstorica’ igraće se u Madridu u nedelju uveče.

Najefikasniji na ovom susretu bio je Tomas Ertel sa 21 poenom, a u taboru Barse pratili su ga Kris Singlton sa 12, Ante Tomić sa 11 i Kajl Kjurik sa 10 poena.

U sastavu Reala ‘tragičari’ Kampaco i Tompkins su ubacili po 18 koševa, 12 je imao Rudi Fernandez, a 10 je postigao Džejsi Kerol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter