0
Ostali sportovi

BADMINTON: Srbija među nosiocima na EP za igrače do 17 godina

Objavljeno: 19.06.19 u 19:45

Srpski tim visoko pozicioniran u žrebu ekipnog prvenstva Starog kontinenta.

Na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina, koje će se održati u poljskom Gnieznu od 30. avgusta do 7. septembra 2019 godine, nastupiće 35 zemalja među kojima se nalazi i nikad jači srpski tim.

Srbija se uoči žreba za ekipni deo takmičenja našla među nosiocima, što je svojevrstan pokazatelj odličnog rada našeg tima godinama unazad. Reprezentativci Srbije zauzimaju visoke pozicije u svih pet konkurencija na kontinentalnim i svetskim rang listama u ovoj uzrasnoj kategoriji, pa je svrstavanje u “povlašćeni šešir”, došlo kao odličan vetar u leđa pred početak istorijskog takmičenja za Srbiju.

Naši reprezentativci će u ekipnom delu takmičenja ukrstiti rekete sa takmičarima iz Finske, Italije i Irske u sklopu grupe 5 i favoriti su za prolazak u četvrtfinale.

Nakon ekipnog dela takmičenja koje se završava 3. septembra, naši najbolji badmintonci nastupiće i u individualnom delu takmičenja, a nosioci za ovaj deo takmičenja će biti postavljeni 19. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter