0
Domaći fudbal

SINDIKAT ‘NEZAVISNOST’: Dragan Antić tukao svoje fudbalere i vukao ih za kosu!

Objavljeno: 18.06.19 u 11:25

Trener Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja, Dragan Antić, optužen je da je pretukao igrača u toku utakmice između Dinama i subotičkog Spartaka.

Optužbe je izneo Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’, koji je u saopštenju izneo detalje sa utakmice odigrane 11. maja ove godine u Vranju između Dinama i Spartak Ždrepčeve krvi.

– Predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice. Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje – navodi se u saopštenju.

Sindikat ‘Nezavisnost’ je najoštrije osudio svaki vid nasilja u sportu i domaćem fudbalu.

– Javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu – stoji u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter