0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

IVICA TONČEV IZ NIONA: Stvorili smo evropski Radnički, kvalitetniji smo od Estonaca!

Objavljeno: 18.06.19 u 17:05

Radnički iz Niša igraće protiv estonske Flore u prvom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope, a u Nionu je bio prvi čovek ovog kluba Ivica Tončev.

Prvi čovek niškog tima je iz Niona poručio da uprava kluba ispunjava obećeanje dato navijačima i veruje da će ‘Real sa Nišave’ izboriti plasman u narednu rundu.

– Radnički će po drugi put u nizu posle 35 godina igrati u evropskim takmičenjima. Drago nam je što smo ispunili obećanje našim navijačima pri dolasku u klub da će u bliskoj budućnosti gledati evropski Radnički. Klub iz Estonije igra kvalitetan fudbal i njihova je prednost što kod njih uveliko traje prvenstvo, dok mi uigravamo tim. Uprkos tome verujem u naš tim i da ćemo dati sve od sebe da prođemo u naredno kolo – rekao je Ivica Tončev.

Ivica Tončev je poručio da Estonce neće potceniti, ali da je svestan kvaliteta svog tima.

– Naš tim poseduje iskustvo iz prethodne sezone koje ćemo gledati da na najbolji način iskoristimo u duelima sa Florom. Ekipu iz Estonije ne potcenjujemo ali smo svesni svog kvaliteta i iskustva svojih igrača od kojih su mnogi odigrali veliki broj evro mečeva. Estonski tim čine domaći igrači. Pored jednog stranca i to iz Finske. Oni će igrati svoj nordijsko-baltički fudbal, a mi ćemo svojim ofanzivnim stilom gledati da ostvarimo prednost u prvom delu kako bismo rasterećenije otputovali u Talin. U svakom slučaju pozivam sve ljubitelje Radničkog da nas maksimalno podrže kako bismo 11. jula u Nišu i 18. jula u Talinu slavili zajedno – zaključio je Ivica Tončev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter