2
Košarka

Trener Partizana Andrea Trinkijeri, nakon konferencije za medije na kojoj je bio veoma emotivan, još jednom se oglasio putem Tviter naloga.

‘BOL’: Andrea Trinkijeri se putem Tvitera emotivno obratio Grobarima… (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.19 u 09:03

Trener Partizana Andrea Trinkijeri, nakon konferencije za medije na kojoj je bio veoma emotivan, još jednom se oglasio putem Tviter naloga.

Tom prilikom italijanski stručnjak se obratio navijačima crno-belih, kojima se zahvalio na bezrezervnoj podršci, uz pesmu ‘Bol’ Džonija Keša.

– Prvo i najvažnije, hvala Grobari na bezuslovnoj ljubavi i ogromnoj podršci. Samo hrabro partizanovci – napisao je Italijan.

Navijači su ovo shvatili kao moguć rastanak sa Trinkijerijem, pa su njegov profil zasuli porukama podrške i molbama da ipak ostane u Partizanu.

Trinkijeri je posle meča na konferenciji istakao da nije momenat za razmišljanje o tome, ali ga sigurno muče dešavanja iz sinoć završenog finala plej-ofa.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Krivicnu prijavu protiv sudija a mozda i delegata. Ali ozbiljno!!!!
    Ova prica se ne tice samo morala nego novca igomile toga.
    Sudije su sve videle i ipak su ukrale bez navodnika.
    Lekar kad napravi gresku,krivicno odgovara,zasto ne bi sudija za kradju????

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma koja „Bol“ Trinki..?! Ovu deKravinu, proteziranje i direktivu treba nazvati PRAVIM imenom, niko se od nas Grobara ne plasi smutljivaca, segregatora i izdajnika Srb., ooodavno smo PRVI na ‘liniji fronta’, TO NAM JE U GENima !!! IDEMO GROBARI, SVI KO JEDAN, ZA SPAS I KONACNU ISTINU ZA I OKO NASEG KK PARTIZANaaa !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter