0
Tenis

„OTVORENA ŠKOLA TENISA“: U poseti deci na Kosovu i Metohiji!

Objavljeno: 17.06.19 u 16:52

Četvrtu godinu za redom Teniski savez Srbije realizuju sportske dane na Kosovu i Metohiji pod nazivom „Otvorene škole tenisa“.

Veliki broj mališana okupio se 15. i 16. juna u OŠ „Janko Jovićević“ u Goraždevcu kod Peći i u OŠ „Knez Lazar“ u Donjoj Gušterici (Gračanica) gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa.

Otvorena škola tenisa bila je prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“, a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč.

Dvodnevno druženje proteklo je u znaku sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca iz Goraždevca i Gračanice pokazala su i oduševljenje zbog toga što je ovaj teniski karavan posetio i njihove škole. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije dodeljeni su prigodni pokloni.

Teniski savez Srbije poklonio je školama opremu u vidu reketa, teniskih mreža i lopti za dalju edukaciju dece u teniski sport.

Foto: Otvorena škola tenisa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter