0
Fudbal

NIJE IM LAKO: Luka Jović ‘isprepadao’ Austrijance…

Objavljeno: 17.06.19 u 13:45

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije danas startuje na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, a prvi protivnik je Austrija.

‘Orlići’ su u kvalfikacijama pobedili Austriju kao gosti sa 3:1, dok je u Novom Sadu bilo 0:0. Protivnik je svestan da je naš tim favorit, a strah im najviše uliva Luka Jović.

– On je neverovatan napadač i morate na njega motriti svakog sekunda – izjavio je štoper Verdera, Marko Fridl.

Aleksandar Šlager je takođe govorio pohvalno o Luki Joviću.

– Kod takvih igrača često ne možete da predvidite sledeći potez jer u svakom momentu mogu da načine nešto genijalno, ali zato je i dodatni motIv igrati protiv njih – rekao je Šlager.

Selektor Verner Gregorič poručuje da njegov tim nije došao na takmičenje da bi igrao drugorazrednu ulogu.

– Bićemo veoma opasan autsajder. Imamo dobar tim i želimo da postignemo nešto posebno. Iz nedavnog meča sa Francuskom (pobeda od 3:1), treba uzeti dosta pozitivnih stvari. Imali smo snažnu odbranu, ali nam je dobra igra u tranziciji donela uspeh. Nećemo, parkirati autobus pred našim golom i strahovati kao zec pred poterom, bila bi to šteta za igrače kao što su Volf, Honsak i Šlager da moraju samo da misle na odbranu. Brzim protivnapadima možemo naneti dosta nevolja protivniku – kaže selektor Austrije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter