0
Ostali sportovi

NEVEROVATAN PRIZOR: Hrvat u majici Crvene zvezde na gej paradi u Splitu! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.19 u 14:00

Nakon svega što se desilo u Splitu u februaru ove godine, ovaj hrvatski ratni veteran izazvao je još veću pažnju.

U pitanju je Zoran Erceg, čovek koji je često u prvom planu hrvatske javnosti zbog svojih, kako mnogi kažu, provokacija, ali uglavnom borbi da se tenzije smire i jednakosti dođu do izražaja.

Tako je na gej paradu upravo u Splitu juče došao u majici Alesandra Kralja, golmana Crvene zvezde, koji je pobegao u more bežući od splitskih huligana.

– Smatram da kao građanin Splita imam građansku dužnost da podržim ljude kojima su ugrožena ljudska prava jer i meni kao invalidu su ugrožena u nekom drugom delu moja ljudska prava – rekao je Erceg za portal dalmacijadanas.hr.

Nadovezao se na svoje reči.

– Svi ljudi koji budu čitali ovu izjavu su pripadnici neke manjine kojoj su ugrožena ljudska prava. Da li su to samohrane majke, deca bez roditelja… Svi mi pripadamo nekoj grupi kojoj su ugrožena ljudska prava. Ovo je majica momka koji je poteran od splitskih huligana, od vaterpolista koji je bačen u more. Mi imamo problem sa sobom. Sutra će to biti građani Zagreba, pa Šibenika i to samo zato što ne navijaju za neki drugi klub – poručio je Zoran Erceg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter