0
Evropske lige

KLADIONIČARSKI SKANDAL: Igrač Lacija i reprezentacije Italije u centru kladioničarske afere!?

Objavljeno: 16.06.19 u 09:58

Kladioničarska afera trese fudbalski svet, a novi detalji isplivali su u javnost.

Kladioničarski skandal i operacija istražnih organa pod imenom ‘Oikos‘ trese fudbalski svet. Nakon nedavnih policijskih akcija privedene su dve osobe, a mediji u Španiji došli su do raznih dokaza o nameštanju mečeva.

Posebno je sumnjiva utakmica Valensije u borbi za Ligu šampiona, a najnoviji dokazi govore da bi u ceo skandal mogao biti umešan i fudbaler Lacija i reprezentacije Italije Ćiro Imobile. Navodno, njegov broj telefona pronađen je u propuštenim pozivima u telefonima dve osobe koje su već uhapšene.

Jedan od uhapšenih izjavio je da se Imobile kladio, a njegov advokat negira sve optužbe.

Kategorički poričemo bilo kakvu umešanost u nameštanje utakmica. Ćiro mi je već rekao da preuzmem pravne korake protiv svakoga ko na ovaj način šteti njegovom ugledu, imidžu i profesionalnom dostojanstvu. Uporozavam sve da prestanu širiti vesti koje su lažne i pogrdne po mog klijenta, navodi se u izjavi koju su preneli italijanski i španski mediji.

Zapratite nas na Instagramu – HVALA NA POVERENJU

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter