0
Domaći fudbal

Milan Borjan UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

GOLD KUP: Borjan centralna figura u pobedi Kanade nad Martinikom (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.19 u 10:58

Fudbaleri Kanade otpočeli su ovosezonski ciklus Gold Kupa ubedljivom pobedom nad Martinikom.

Ono što ljubitelje fudbala sa ovog podneblja posebno raduje jeste i odlična igra reprezentativca Kanade i čuvara mreže Crvene zvezde Milana Borjana. On je još jednom prikazao odličnu partiju i pokazao zbog čega je jedan od najboljih golmana u ovom delu evrope, a takođe oborio je i rekord kao golman sa najviše utakmica u Gold Kupu bez primljenog gola. 

Krenimo redom. Kanada je demonstrirala nadmoć nad gostujućom reprezentacijom. Držali su se gosti 33. minuta, a onda je put do mreže Loika Čaveta pronašao Džonatan Dejvid. Devetnaestogodišnji napadač postigao je jedini gol u prvom poluvremenu, a potom je fudbaler Genta još jednom u 53. minutu uspeo da zatrese mrežu gostiju.

U nastavku meča nisu popuštali Kanađani već su devet minuta kasnije povisili na 3:0, strelac je bio Junior Hoilet. Skot Arfild je u 67. minutu postavio konačan rezultat 4:0.

Po mišljenju fudbalskih stručnjaka najbolji potez u ubedljivoj pobedi Kanade bila je jedna od maestralnih odbrana čuvara mreže Milana Borjana koji je nakon slobodnog udarca pokazao mačje reflekse i na odličan način sačuvao svoju mrežu i pogurao Kanađane ka prvoj pobedi na Gold Kupu.

 

FOTO: STARSPORT

Zapratite HotSport na Instagramu – HVALA NA POVERENJU

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter