2
Košarka

Trener Crvene zvezde bio je zadovoljan što je njegova ekipa kontrolisala utakmicu i rezultat od prvog do poslednjeg minuta.

MILAN TOMIĆ: Kontrolisali smo utakmicu 40 minuta, Dobrić ima problema sa zglobom…

Objavljeno: 15.06.19 u 22:35

Trener Crvene zvezde bio je zadovoljan što je njegova ekipa kontrolisala utakmicu i rezultat od prvog do poslednjeg minuta.

Tomić je naglasio radost zbog ‘meč-lopte’ koju će Zvezda imati u ponedeljak pred Partizanovim navijačima u četvrtom meču.

– Kontrolisali smo utakmicu svih 40 minuta, 37 minuta smo vodili, imali više skokova i u svim procentima bili bolji. Mislim da su svi dali 100 odsto od sebe, čestitam im na tome. Fali nam još jedna pobeda da završimo ovo prvenstvo – rekao je Tomić.

– Sve tri utakmice su bile na loptu ili dve, teško je to reći. Voleo bih da mogu da vam kažem šta će se desiti. Moramo da se pripremimo i odigramo dobru utakmicu. Imamo meč loptu.

Kakav je zdravstveni bilten za četvrtu utakmicu?

Dobrić ima problem sa zglobom, sve ćemo učiniti da odigra tu utakmicu jer nam je jako bitan igrač. Dobrić je u Superligi bio jedan od naših najboljih košarkaša, ali su ostali to pokrili i odigrali na nivou Crvene zvezde.

Bili Beron ponovo se pojavio u završnici meča i bio jedan od igrača odluke.

– U derbiju nijedna utakmica nije laka. Ponovo je bilo teško, igrali smo do krajnjih granica i čvrsto. Ovo su utakmice za titulu i ovakve mečeve če rešavati nijanse i detalji. Zabrljali smo u par momenata, ali je najvažnije da smo pokazali karakter i pobedili – rekao je Beron.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter