0
Domaći fudbal

Srdjan Mijailovic, Uros Vitas, Uros Spajic, Marko Dmitrovic, Marko Petkovic, Nemanja Petrovic, Darko Brasanac, Milos Jojic, Aleksandar Mitrovic, Uros Djurdjevic i Lazar MarkovicUEFA Under-21 qualification round group 9 football game between Serbia and Belgium at Metalac stadium in Gornji Milanovac, Serbia on Friday, November 15, 2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

ŠTOPER OTVORIO KARTE: Ne žele me u mom klubu, blizu sam transfera u Partizan!

Objavljeno: 14.06.19 u 11:40

Stameni defanzivac je potvrdio da njegovi menadžeri pregovaraju sa beogradskim crno-belim.

Ime Uroša Vitasa kao novog pojačanja Partizana spominje se već nekoliko prelaznih rokova, a možda će baš u letnjem transfer periodu konačno uslediti transfer u Humsku.

Nije daleko, jer je i sam fudbaler Irtiša iz Pavlodara potvrdio da su pregovori uveliko u toku.

– Blizu smo dogovora oko mog transfera u Partizan. Trenutno sam u Pavlodaru, a moji menadžeri pregovaraju sa beogradskim klubom. Iskreno, voleo bih da ostanem u Kazahstanu, ali priča se da nove gazde ne žele da vide neke fudbalere u timu – rekao je Vitas za sports.kz.

U prilog tome ide i činjenica da Partizan traži štopera, posle današnjih saznanja da se Mark Valijente neće pojaviti na sutrašnjoj prozivci pred start sezone.

Posebno ako se ima u vidu da bi Strahinja Pavlović i Svetozar Marković mogli da napuste Humsku ovog leta, usled brojnih interesovanja.

Za sada je stigao samo Dominik Dinga, koji će danas biti promovisan i on je siguran uz Bojana Ostojića, kada se radi o Partizanovim štoperima za narednu sezonu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter