1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Cukaricki from left Branko Jovicic Filip Stojkovic Vujadin Savic Aleksa Terzic Marko Gobeljic Dejan Joveljic Veljko Simic Slavoljub Srnic Dejan Meleg Beograd, 25.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ITALIJANI POTVRDILI: U Firencu stigao Zvezdin defanzivac, ozvaničeni su i detalji transfera…

Objavljeno: 13.06.19 u 20:44

Ono što je HotSport pre nekoliko dana najavio, danas je dobilo svoju zvaničnu potvrdu.

Talentovani izdanak Zvezdine škole Aleksa Terzić nije dobio pravu priliku u prvom timu crveno-belih i zbog toga je bilo jasno da će ovog leta napustiti klub sa ‘Marakane’.

Pre nekoliko dana smo objavili da će to biti Fiorentina, sa kojom postoji dogovor već neko vreme, još dok je levi bek bio na kaljenju u Grafičaru, a Italijani su danas objavili zvaničnu potvrdu tog transfera po kom će Crvena zvezda na ime obeštećenja dobiti 1.500.000 evra.

To je zasluga samog igrača, koji je mogao, ali nije želeo da iz voljenog kluba ode bez obeštećenja i bude tako upamćen među navijačima.

Terzić mladi reprezentativac Srbije, a sa Fiorentinom je potpisao ugovor do juna 2022. godine.

Na tragu informacije – Mirko Marković

0
0

1 Komentara

  1. Agenti koji love u mutnom, iz agencije za kupoprodaju fudbalera u koju se pretvorila Zvezda je napravila još jedan potez na obesmišljavanju Zvezdine škole fudbala! Prošle godine su prodali Račića, Adžića i braću Ilić, bez da im pruži šansu, a ove su već prodali Terzića i Joveljića, za pravu siću kada pogledamo Jovića, kome takođe nisu dali šansu! Kada pogledamo šta radi Zvezda, koja prodaje svoje bisere a dovodi drugorazredne afričke “kapitalce” to je isto kao da seku granu na kojoj sede! Ovakva nevesela situacija samo pokazuje neznanje i nesposobnost Milojevića I ekipe oko njega, da iskoristi talenat Zvezdinih bisera! Može li bilo ko od navijača Zvezde da veruje da ćemo sa ovakvim destruktivcima na čelu Zvezde proći kvalifikacije za Evropu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter