0
Evropske lige

EKSKLUZIVNO: Srbin ‘pomogao’ transfer dana u Engleskoj od 14.000.000 funti!

Objavljeno: 13.06.19 u 23:28

Razgovori započeti u Beogradu pre nekoliko meseci su finiširani potpisom napadača za Sautempton, a pored srpskog bivšeg igrača, učestvovala je i legenda Sevilje.

Nema dileme da se iz dana u dan sklapaju poslovi klubova sa novim pojačanjima i danas je pored prelaska Azara u Real Madrid u Engleskoj ‘odjeknula bomba’ koja je počela da se kreira pre nekoliko meseci na sastanku u Beogradu.

I rezultat je sledeći: Musa Đenepo je prešao iz Standarda u Sautempton za 14 miliona funti. Jedan od istorijskih transfera za belgijskog giganta, koji je momka iz Malija platio samo 50.000 evra.

Zarada je bajna, a tome su kumovali partneri Karol Sonto i bivši srpski igrač, a sada agent Milan Dudić, u zajednickoj agenciji ‘Stars & Friends’ sa zastupnikom napadača, legendom Sevilje, Frederikom Kanuteom.

Danas je stavljena tačka posle lekarskih pregleda u Parizu i Đenepo se vratio da igra za svoju selekciju na Kupu Afrike.

Dudić je dobio poziv da bude gost u Engleskoj na zvaničnoj promociji tokom jula, a još jednom se potvrdilo da naši menadžeri donose poslove i domaćim i stranim klubovima. Od ideje u Beogradu do završetka posla na ‘ostrvu’, prošlo je tri meseca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter