4
Domaći fudbal

CRNO BELA DILEMA: Partizan odlučuje o novom levom beku, dva rešenja u opticaju!

Objavljeno: 13.06.19 u 19:56

Fudbaleri Partizana mogli bi uskoro da dobiju i četvrto pojačanje i to iz komšiluka.

Reč je o defanzivcu Vardara Žunioru Reis Rodrigezu čiji je nadimak  Žuninjo. Dvadesettrogodišnji levi bek jedna je od opcija za jačanje defanzivne linije Partizana. Pored njega, na skeneru crno-belih je i levi bek iz Sarajeva Semir Pidro.

U slučaju fudbalera iz BiH Partizan bi morao da plati obeštećenje pošto je igrač pod ugovorom, a što se tiče Brazilca okolnosti su olakšavajuće s obzirom da klub ne izmiruje redovno obaveze ka njemu i može da napusti Makedoniju iako ima važeći ugovor do 2020. godine.

Pokušaj dovođenja Ivana Obradovića bio je neuspešan, a Rajko Brežančić nije načisto sa Malagom Partizan mora ubrzano da potraži novo rešenje jer na toj poziciji ima samo mladog Zlatana Šehovića. Podsetimo, Partizan je prethodnog dana doveo čak tri pojačanja. Pored reprezentativca Srbije Aleksandra Lutovca, crno-beli su doveli i dva fudbalera iz Crne Gore.

Na tragu informacije – Mirko Marković 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter