0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STIGLA POJAČANJA: Dvojac napadača stigao na Zlatibor!

Objavljeno: 11.06.19 u 14:30

Najtopliji dan od kada su startovale pripreme na Zlatiboru naši fudbaleri otpočeli su treningom, nešto posle 9 časova, na terenima hotela „Palisad“.

Pojačani za dvojac koji je bio opravdano odsutan prva dva dana, Ben – Simić, rad je otvoren rečima šefa stručnog štaba Milojevića upućenim igračima. Posle kraćih instrukcija prešlo se na zagrevanje.

U uvodnom delu ponovo su igrači podeljeni u tri grupe. Novina u današnjem treningu u odnosu na jučerašnji jeste to što su vežbe snage, umesto sa „T-rex“ trakama, rađene sa gumama i balans loptama.

Nakon više od 20 minuta vežbi, naši fudbaleri su, podeljeni u dve grupe, svaka na posebnom delu terena sa uređenim poligonom, radili na posedu lopte.

Usledilo je ono što igrači najviše vole, igra devet na devet, na prostoru od 40 metara. Nastavljeno je sa uvežbavanje poseda lopte, ali ovog puta bila su dozvoljena samo dva dodira lopte.

Ovu uzbudljivu partiju, u kojoj je u vođstvu bila bela ekipa, prekinulo je trčanje od jednog do drugog šesnaesterca. Nakon nekoliko minuta nastavljeno je sa igrom crvenih protiv belih, ali sa novim zahtevima, smanjenim brojem dodira i drugačijim prelascima iz zone u zonu.

Ni izuzetno toplo vreme nije smetalo našim fudbalerima koji su u svakom trenutku davali maksimum i borili se za svaku loptu.

Šest krugova istručavanja od šesnaesterca do šesnaesterca označila su kraj prepodnevnog rada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter