0
Fudbal

TADIĆ: Pružili smo dobru partiju, prvo poluvreme je model kako treba da igra Srbija!

Objavljeno: 10.06.19 u 23:12

Nacija je večeras gledala preporođenu Srbiju.

Na stadionu ‘Rajko Mitić‘ fudbaleri naše reprezentacije odigrali su odličan meč u prvom poluvremenu. Rezultat je mogao da bude i znantno ubedljiviji, ali su se ‘orlovi’ malo opustili u završnici. Jedan od najboljih na terenu večeras bio je plejmejker Dušan Tadić.

– Pružili smo dobru partiju. Ovo je model kako treba da igra Srbija. Bilo je još šansi u kojima smo mogli da ih ugrozimo, ali dobro. Znali smo da sezonu moramo da završimo kako treba. Svi igrači su premoreni, ovo je najgori termin za odigravanje mečeva, moramo da izvučemo pouke iz prve i druge utakmice i da budemo sve bolji i bolji, počeo je Tadić, a potom je uporedio igru u prvom i drugom poluvremenu.

– Malo smo pali, manje smo trčali u drugom delu, a to se odrazilo na igru. Treba da vidimo zbog čega je to tako. Mislim da je prvo poluvreme bilo jako dobro. Najveći razlog bio je to što smo lošije trčali u drugom delu. Teško je da igramo u ovakvoj atmosferi. Uvek je teško bez domaće publike, rekao je vezista Srbije Dušan Tadić

O šansama za prolaz dalje Tadić je rekao da Srbija ide meč po meč kroz kvalifikacije.

Sa stadiona Rajko Mitić – Darko Noveski i Stefan Smuđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter