0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SNAGA U FOKUSU: Zvezdin ‘trening bez granica’ na Zlatiboru

Objavljeno: 10.06.19 u 14:07

Sunčano vreme i za rad prijatnih 20 stepeni dočekali su fudbalere Crvene zvezde po izlasku na teren drugog dana priprema na Zlatiboru.

Početak prvog od dva treninga, koliko će danas odraditi fudbaleri crveno-belih, protekao je u uobičajenom istrčavanju krugova na terenu hotela „Palisad“.

Zagrevanje je bilo uvod za dug i sadržajan trening. Čitav teren bio je ispunjen raznim rekvizitima i izdvojen na nekoliko polja.
Jutarnji trening bio je podeljen u dve faze.

Prvi deo rada u fokusu je imao snagu. Igrači su bili podeljeni u tri grupe od kojih je prva radila vežbe stabilizacije, druga vežbe sa tegovima, a treća sa T-rex trakama.

Naredna faza rada podrazumevala je pripremu za aerobno trčanje. Fudbaleri su ostali podeljeni u tri grupe. Prva je za zadatak imala višeminutno trčanje sa promenama, dok su druge dve grupe radile na poligonu koji je ekvivalent ovakvom načinu trčanja.

Bez ikakve sumnje ovog jutra fudbaleri Zvezde odradili su jedan od težih treninga. O tome govori i njegovo trajanje, jer su izabranici Vladana Milojevića brusili formu više od dva sata.

Ističe se odlična atmosfera u crveno-belim redovima, jer su šale i smeh olakšali naporan rad. Nakon obaveznog popodnevnog odmora od 16:30 fudbalere očekuje rad u teretani, a potom i drugi trening.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter